Werkenbij-website

WERKEN BIJ

Is jouw website alleen ingericht voor je klanten en de verkoop? Wat nou als je meer personeel nodig hebt? Hoe zien potentiële werknemers jouw bedrijf dan?

Wij laten jou niet alleen zichtbaar zijn op banensites als LinkedIn en Indeed, maar we sturen banenzoekers ook door naar een voor jouw organisatie ontworpen werkenbij-website.

ONLINE PERSONEEL

WERVEN

Net als iedere advertentie moet ook jouw vacaturetekst concurreren met vele andere. Door gebruik te maken van campagnes op platformen als LinkedIn, is er meer personeel van hoogwaardige kwaliteit te benaderen.

Onze wervende teksten wekken bij potentiële werknemers de interesse in jouw bedrijf. Wanneer een kandidaat vervolgens op de link naar jouw website klikt, vinden zij hier een werkenbij-website die het solliciteren heel makkelijk maakt.

Wij leiden potentiële werknemers door een funnel die loopt vanaf het eerste contactmoment tot aan het versturen van het cv.

WERKENBIJ-WEBSITE

Wij creëren werkenbij-websites die alle informatie over openstaande vacatures duidelijk weergeven. Hier leest een kandidaat waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen, wat jij hen te bieden hebt en wat het zo leuk maakt om bij jou te komen werken.

Bij de vacatures krijgen kandidaten de mogelijkheid om direct te solliciteren, zodat drempels worden weggenomen. Dit zorgt voor een betere conversieratio voor het aantal sollicitanten. Aanmeldingen krijg jij vervolgens gestructureerd en met alle nodige informatie binnen.

PERSONEEL AANTREKKEN?

Wil jij ook nieuw personeel aantrekken en ze gemakkelijk laten solliciteren? Giraffes4Zebras zet voor jou een online campagne op en/of creëert een werkenbij-website voor al jouw vacatures.

Zo zorgen wij voor kandidaten van hoog niveau en maken we het voor hen zo gemakkelijk mogelijk om zich aan te melden.

WE LOOK AHEAD

Wil je ook weten wat wij voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek aan om te kijken hoe we de samenwerking kunnen aangaan.

Contact ons Giraffes4Zebras kantoor

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

  Campagnes

  Bezoek de website!

  Marketing

  Bezoek de website!

  Planet G4Z

  Bezoek de website!