TikTok adverteren

GEPERSONALISEERDE KORTE VIDEO’S MAKEN, BEKIJKEN EN ONTDEKKEN

TikTok voelt nog als een heel nieuw platform, maar de app bestond in 2016 al onder een andere naam en is sinds 2018 bekend als TikTok. Toch beginnen organisaties nu pas de waarde van het platform in te zien.

Met een klein aantal concurrenten en een hoge engagement rate, is juist nu het moment om voor een relatief lage prijs in te stappen en te gaan adverteren op TikTok. Giraffes4Zebras helpt jou graag bij het opzetten van een TikTok-campagne.

Adverteren op dit platform is mogelijk op vier manieren. Wij gaan samen met jou op zoek naar de vorm die het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

IN-FEED VIDEO

De naam geeft het al een beetje weg, maar de in-feed video is te zien in de feed op de For You Page. De videoadvertentie komt tevoorschijn wanneer een gebruiker door voorgestelde video’s heen scrollt. In de in-feed video is een knop toegevoegd waarmee je rechtstreeks naar de website van de aanbieder of een product gaat.

De gebruiker kan de in-feed video overslaan wanneer deze ze niet aanspreekt. Wij helpen je echter met het maken van een video die je boodschap op een leuke manier overbrengt. Dit verhoogt de mate van engagement vanuit je doelgroep.

BRAND TAKEOVER

De Brand Takeover is direct met het openen van de TikTok app te zien. Dit is een afbeelding of een korte GIF die het hele scherm vult. Klikt de gebruiker op de advertentie? Dan worden ze direct doorgestuurd naar de website van de adverteerder. Deze advertentie duurt slechts 3-5 seconden en kan niet worden overgeslagen.

Wij maken een design voor deze afbeelding of produceren een GIF die jou geweldige resultaten gaat opleveren.

DAT WIL IK!

TOPVIEW

De TopView-advertentie start, net als de Brand Takeover, vrijwel direct na het openen van de app. De TopView-advertentie lijkt op de andere video’s in de feed en de lengte hiervan is langer dan de Brand Takeover. De TopView-advertentie kan tot 60 seconden duren.

Wil jij een TopView-advertentie inzetten om je organisatie te promoten? Wij verzorgen het hele proces voor je! Van het filmen en bewerken van de video tot het opzetten van de campagne.

JA, GRAAG!

TILE

EXPERIENCES

Met tile experiences vestig je de aandacht op meerdere producten tegelijk. Onderin de videoadvertentie is een banner te plaatsen. Hierin kun je links naar drie producten of diensten kwijt. Zo is de gebruiker met meerdere call-to-actions te overtuigen om jouw website te bezoeken.

Wij doen voor jou onderzoek naar de producten of diensten die met deze tiles de beste resultaten zullen opleveren. We zetten de campagne voor je op en zorgen er hierbij voor dat jouw budget op de meest efficiënte manier wordt ingezet.

ADVERTEREN OP TIKTOK?

Schakel Giraffes4Zebras in en ga aan de slag met het adverteren op TikTok. Wij doen onderzoek naar jouw concurrenten en weten wat jouw doelgroep graag ziet. Wij spelen in op de nieuwste trends en zorgen er daarmee voor dat jouw advertenties op een positieve manier worden ontvangen.

Neem contact op!

ONZE SERVICE

WIJ HELPEN JE GRAAG

Ons team van specialisten helpt jouw bedrijf verder te komen, door marketing op de juiste manier toe te passen.Onze kennis is in te zetten om jouw interne marketingteam aan te vullen of de gehele marketing voor jouw bedrijf op te vangen.

We werken graag met je samen, dus bekijk hier wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Leadadvertenties

Leadadvertenties

Media-inkoop

Media-inkoop

Offline campagnes

Offline campagnes

Online campagne

Online campagne

Remarketing

Remarketing

Campagnes

Bezoek de website!

Marketing

Bezoek de website!

Planet G4Z

Bezoek de website!