Facebook adverteren

JOUW VOLGERS ZIEN NIET WAT JE OP FACEBOOK ZET

Facebook laat haar gebruikers content zien die Facebook wil dat haar gebruikers ziet. Deze content is dus per gebruiker gepersonaliseerd door het Facebook algoritme.

Het gevolg hiervan is dat lang niet al jouw volgers je Facebook posts te zien krijgen, waardoor adverteren een must is geworden.

Gelukkig heeft Facebook een uitgebreid advertentiesysteem waar wij alles van afweten. Met een klein budget kan je gemakkelijk een groot gedeelte van je doelgroep bereiken, mits je weet wat je doet natuurlijk. Gelukkig kunnen wij jou daar bij helpen!

Hier wil ik gebruik van maken!

FACEBOOK ADVERTEREN

Met Facebook advertenties kan je snel testen of jouw advertentie wel of niet aanslaat. Indien je advertentie aanslaat kan direct het budget worden opgeschaald om een nog breder publiek te kunnen bereiken. Ook kan je met één druk op de knop je advertentie uitzetten zodat je geen budget verspeelt wanneer de advertentie niet aanslaat.

Daarnaast zijn alle resultaten meetbaar en is het rendement met vooraf bepaalde instellingen te berekenen. Benieuwd naar hoe die instellingen jouw bedrijf kunnen helpen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

FACEBOOK REMARKETING

Maar liefst 98% van de internetgebruikers verlaat een website zonder een aankoop te hebben gedaan of contact te hebben opgenomen met het desbetreffende bedrijf.

Om deze bezoekers alsnog te laten converteren, kun je gebruik maken van Facebook remarketing. Hierdoor worden de bezoekers die jouw website hebben bezocht, door middel van advertenties, er aan herinnerd dat zij interesse hadden in jouw product of dienst.

Wil je meer weten over Facebook remarketing?

Ja, graag!

ONZE SERVICE

WIJ HELPEN JE GRAAG

Ons team van specialisten helpt jouw bedrijf verder te komen, door marketing op de juiste manier toe te passen.Onze kennis is in te zetten om jouw interne marketingteam aan te vullen of de gehele marketing voor jouw bedrijf op te vangen.

We werken graag met je samen, dus bekijk hier wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Leadadvertenties

Leadadvertenties

Media-inkoop

Media-inkoop

Offline campagnes

Offline campagnes

Online campagne

Online campagne

Remarketing

Remarketing

Campagnes

Bezoek de website!

Marketing

Bezoek de website!

Planet G4Z

Bezoek de website!